零五网 全部参考答案 学习与评价答案 2025年学习与评价江苏凤凰教育出版社七年级英语上册译林版 第93页解析答案
一、请根据句意从方框中选择合适的动词,并用其适当形式填空,使句子通顺
|sound|look|feel|wear|practise|
1. Yellow is the colour of the sun and
looks
bright.
2. Millie thinks blue often makes her
feel
peaceful.
3. Mike's idea
sounds
wonderful. I will listen to his.
4. We need
to practise
more before we play the violin well.
5. It is the Fashion Week and the students are talking about what
to wear
.
答案:1. looks
2. feel
3. sounds
4. to practise
5. to wear
二、词汇运用
Colours make our life beautiful. I like the colour blue best because I feel
calm
(镇静的) when I wear blue clothes, like
jeans
(牛仔裤). When shopping, I always find how colours change my choices. Bright colours like yellow and pink make me feel energetic and I think they are best for clothes like a
blouse
(女式衬衫). Also, they are good choices for
scarves
(scarf) which make the winter days look warm. Dark colours like black and grey look more formal (庄重的). I think this kind of
style
(样式) is not my cup of tea.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:1. calm
2. jeans
3. blouse
4. scarves
5. style
三、阅读理解
A fashion model's life sounds great. But is it really wonderful?
"It's not an easy job," Molly, a model says. Today is an ordinary (寻常的) day of Molly's weekdays. Let's see what she does every day.
After breakfast, Molly starts her work. She goes to three companies, and gives them her photos and resume (简历). She hopes to work for them. Then she goes to the fourth company. The company is going to have a fashion show tomorrow. She comes to try on the clothes. At twelve, Molly eats some beef and vegetables for lunch. She has a show at 1:30 p.m., so she can't eat too much. The show lasts for three hours and Molly gets her pay. At 5 p.m., Molly gets a call from one of the three companies that she went to in the morning. People in the company ask her to take part in a show the day after tomorrow. Molly is very happy to hear the good news.
Work is over. Molly has a vegetable salad at six. Before going to bed at 11 p.m., she exercises for one hour and has a face care (脸部护理).
What a ______ day!
(
A
) 1. Why does Molly show her resume to different companies?
A. To get some jobs.
B. To make herself famous.
C. To make friends.
D. To try on some clothes.
(
B
) 2. Molly thinks being a fashion model is a(n) ______ job.
A. easy
B. difficult
C. happy
D. dangerous
(
A
) 3. Which word can be put in the blank in the last paragraph?
A. busy
B. sad
C. comfortable
D. special
(
D
) 4. What do we know about Molly from the passage?
A. Molly has a salad for breakfast.
B. Molly has a show every day.
C. Molly gets her pay every day.
D. Molly will have a show the day after tomorrow.
(
D
) 5. What is the passage mainly about?
A. How to be a model.
B. How to be in fashion.
C. Being a model is great.
D. What a model's life is like.
答案:1.A
2.B
3.A
4.D
5.D
上一页 下一页