零五网 全部参考答案 创新优化学案 2025年创新优化学案七年级英语上册译林版 第86页解析答案
四、完成句子
1. 我父亲计划每周在太湖边散步一次。
My father ___________________ by Taihu Lake __________________.
2. 没有足够的锻炼,你怎么加入校篮球队呢?
How can you _______ the school basketball team _______________?
3. 如果你想和你不健康的生活方式说再见,首先你应该停止熬夜。
If you want to ______________________________,you should stop ______________.
4. 对远洋工作者来说,吃足够的蔬菜水果是不容易的。他们需要额外补充维生素。
It is ______________ ocean workers __________________________. They need extra vitamin supplement.
5. 得到九小时的睡眠给我们一整天的能量。
___________________________ a whole day.

答案:1. plans to go for a walk, once a week 2. join, without enough exercise 3. say goodbye to your unhealthy lifestyle, staying up first 4. not easy for, to have enough fruit and vegetables 5. Getting nine hours of sleep gives us energy for
解析:
翻译:
四、完成句子
1. 我父亲计划每周在太湖边散步一次。
我父亲计划每周在太湖边散步一次。
2. 没有足够的锻炼,你怎么加入校篮球队呢?
没有足够的锻炼,你怎么加入校篮球队呢?
3. 如果你想和你不健康的生活方式说再见,首先你应该停止熬夜。
如果你想和你不健康的生活方式说再见,首先你应该停止熬夜。
4. 对远洋工作者来说,吃足够的蔬菜水果是不容易的。他们需要额外补充维生素。
对远洋工作者来说,吃足够的蔬菜水果是不容易的。他们需要额外补充维生素。
5. 得到九小时的睡眠给我们一整天的能量。
得到九小时的睡眠给我们一整天的能量。
五、阅读理解
As a student,you often have a lot of stress(压力). Having a healthy diet can always help you feel better. Here are my tips(实用的提示)for you.
Eat a good breakfast. Studies show that not having breakfast is bad for your study. When there isn't time for you to sit down and enjoy your morning meal,you can have an egg,some fruit and some juice on your way.
Keep healthy snacks on hand. You can enjoy the healthy snacks at any time,like at night or between meals.
Eat lots of food rich in calcium(富含钙). Students at their young age need to build up their bodies with much calcium. If you don't like milk,try some low-fat yogurt,cheese and green vegetables in your diet.
Limit(限制) your sugar intake. Sugar gives energy to your body. But too much is bad for your teeth. So put a little sugar in your coffee,tea or milk every day.
Drink lots of water. Your body needs more than eight glasses of water a day. And if you often do sports,you may need more. To remind(提醒)yourself,carry a water bottle along to the classroom and keep it close to you at a late study night.
There are so many good points of having a healthy diet and all you have to do is to start!
(
D
)1. According to the passage,which of the following statements is TRUE?
A. We can go to school without breakfast if there isn't time.
B. We can get calcium only by drinking milk.
C. We should have much sugar to get enough energy.
D. We should drink more water if we often do sports.
(
C
)2. What is the meaning of the word "intake" in Paragraph 5 in Chinese?
A. 输出量
B. 变量
C. 摄入量
D. 数量
(
C
)3. Where can people find this passage?
A. In a storybook.
B. In a picture book.
C. In a health magazine.
D. In an animal magazine.
答案:1. D 2. C 3. C
解析:
翻译:
### 五、阅读理解
作为一名学生,你经常会有很大的压力。拥有健康的饮食总能让你感觉更好。以下是给你的一些实用提示。
- 吃一顿丰盛的早餐。研究表明,不吃早餐对你的学习有害。当你没有时间坐下来享用早餐时,你可以在路上吃一个鸡蛋、一些水果并喝一些果汁。
- 手边备有健康的零食。你可以在任何时候享用健康的零食,比如在晚上或者两餐之间。
- 多吃富含钙的食物。处于青少年时期的学生需要用大量的钙来强健身体。如果你不喜欢牛奶,在饮食中可以尝试一些低脂酸奶、奶酪和绿色蔬菜。
- 限制糖的摄入量。糖能为你的身体提供能量。但摄入过多对牙齿有害。所以每天在你的咖啡、茶或牛奶里放一点糖就好。
- 多喝水。你的身体每天需要八杯以上的水。如果你经常做运动,你可能需要更多的水。为了提醒自己,带一个水瓶去教室,并且在深夜学习时把它放在身边。
拥有健康饮食有很多好处,而你所要做的就是开始(践行健康饮食)!
1. 根据文章,下列哪项陈述是正确的?
A. 如果没有时间,我们可以不吃早餐就去上学。
B. 我们只能通过喝牛奶来获取钙。
C. 我们应该摄入大量的糖来获得足够的能量。
D. 如果我们经常做运动,我们应该多喝水。
2. 第5段中“intake”一词的中文意思是什么?
A. 输出量
B. 变量
C. 摄入量
D. 数量
3. 人们可以在哪里找到这篇文章?
A. 在一本故事书中。
B. 在一本图画书中。
C. 在一本健康杂志中。
D. 在一本动物杂志中。
上一页 下一页