零五网 全部参考答案 创新优化学案 2025年创新优化学案七年级英语上册译林版 第30页解析答案
六、完成句子
1. 杰克喜欢在公园里画画。
Jack ______________ ________ ________ ________.
2. 你哥哥经常周末去散步吗?
_______ your brother often ______________ ________ ________ at the weekend?
3. 你长大后想成为什么?
______________ ________ ________ when you grow up?
4. 看电影是件趣事。
______________ ________ ________ fun.______________

答案:1. likes painting/drawing in the park 2. Does, go for a walk
3. What do you want to be 4. Watching films is
解析:
翻译:
六、完成句子
1. 杰克喜欢在公园里画画。
杰克喜欢在公园画画。
2. 你哥哥经常周末去散步吗?
你哥哥周末经常去散步吗?
3. 你长大后想成为什么?
你长大后想成为什么?
4. 看电影是件趣事。
看电影是一件有趣的事。
七、阅读理解

Club 1: Space (太空) Club
Do you want to be an astronaut in the future? Come to our club! Here you can know about the space in Room 201!
Club 2: Cooking Club
Are you good at cooking? Do you enjoy delicious food? Learn to cook in Room 401 every Tuesday. Come here for more information.
Club 3: English Corner
Are you an English lover? Come and join our English Corner in the school library every Thursday afternoon. You can practise your spoken English.
Club 4: Singing Club
Do you like singing? You can have a great time in our Singing Club. We'll make a music show together in the school hall!
Club 5: Basketball Club
Do you like playing basketball? Join us in Room 508 every Thursday! Famous basketball players will play a basketball match with us.
Club 6: Beijing Opera (京剧) Club
Do you want to learn Beijing opera? Join us at the Students' Theatre! We'll show you how to sing an opera.
(____)1. We can learn how to ________ in Club 1.
A. keep healthy B. speak English C. live in space D. fly a plane
(____)2. Mike wants to learn something about music. He can join ________.
A. Clubs 1 and 4 B. Clubs 4 and 6 C. Clubs 3 and 6 D. Clubs 2 and 5
(____)3. Which of the following sentences is TRUE according to the passage?
A. Basketball lovers can play a match in Room 508 every Tuesday.
B. People can learn about the Cooking Club from the internet.
C. Learners can practise English every Thursday afternoon.
D. People can make a music show in Students' Theatre.
(____)4. We can most probably read the passage in a ________.
A. school poster B. storybook C. travel plan D. student's diary
答案:1-4 CBCA
解析:
翻译:
七、阅读理解
俱乐部1:太空俱乐部
你将来想成为一名宇航员吗?来我们的俱乐部吧!在这里,你可以在201室了解太空知识!
俱乐部2:烹饪俱乐部
你擅长烹饪吗?你喜欢美味的食物吗?每周二来401室学习烹饪吧。来这里获取更多信息。
俱乐部3:英语角
你是英语爱好者吗?每周四下午来学校图书馆参加我们的英语角吧。你可以练习你的英语口语。
俱乐部4:歌唱俱乐部
你喜欢唱歌吗?你可以在我们的歌唱俱乐部里度过一段愉快的时光。我们将一起在学校礼堂举办一场音乐表演!
俱乐部5:篮球俱乐部
你喜欢打篮球吗?每周四来508室加入我们吧!著名的篮球运动员将和我们一起打一场篮球比赛。
俱乐部6:京剧俱乐部
你想学习京剧吗?来学生剧院加入我们吧!我们会向你展示如何演唱京剧。
(____)1. 我们可以在俱乐部1学习如何________。
A. 保持健康 B. 说英语 C. 在太空生活 D. 驾驶飞机
(____)2. 迈克想学习一些关于音乐的知识。他可以加入________。
A. 俱乐部1和4 B. 俱乐部4和6 C. 俱乐部3和6 D. 俱乐部2和5
(____)3. 根据文章,下列哪个句子是正确的?
A. 篮球爱好者每周二可以在508室打一场比赛。
B. 人们可以从互联网上了解烹饪俱乐部的情况。
C. 学习者每周四下午可以练习英语。
D. 人们可以在学生剧院举办一场音乐表演。
(____)4. 我们最有可能在________上读到这篇文章。
A. 学校海报 B. 故事书 C. 旅行计划 D. 学生日记
上一页 下一页