零五网 全部参考答案 创新优化学案 2025年创新优化学案七年级英语上册译林版 第126页解析答案
四、完成句子
1. 这双运动鞋值多少钱?
How much does
this pair of sports shoes
cost
?
2. 关于如何把钱管理好,你能给我一些建议吗?Could you give me some advice on
how to manage money well
?
3. 她买这部智能手机花了多少钱?
How much (money) does she pay for/How much (money) does she spend on
this smartphone?
4. 你能帮我存一些钱到银行账户里吗?Can you help me
save/put some money in the bank account
?
5. 在这条马路的对面有一些银行吗?
Are there any banks across
the road?
答案:1. How much does,cost 2. how to manage money well 3. How much (money) does she pay for/How much (money) does she spend on 4. save/put some money in the bank account 5. Are there any banks across
解析:
翻译:
四、完成句子
1. 这双运动鞋值多少钱?
2. 关于如何把钱管理好,你能给我一些建议吗?
3. 她买这部智能手机花了多少钱?
4. 你能帮我存一些钱到银行账户里吗?
5. 在这条马路的对面有一些银行吗?
五、阅读理解
In the United States,kids who are between the ages of 10 and 13 can make money by doing lots of things.
Valerie,11,tells us that she makes money by cleaning up other people's yards(院子). Lena,13,makes money by making dog sweaters and selling(卖)them. And Reisa says she starts taking art classes and showing her works to people. People ask her to draw pictures and pay her. Jasmine,13,writes articles(文章)for different magazines!
Making money is also a kind of learning. By working on your own to make money,you are learning the skills you will need to succeed(成功)in life. These skills can include(包含)things like getting along with(相处)others and spending time well. Some people think that asking for money is a lot easier than making it. But when you make money by yourself,you don't have to depend on someone else. The five dollars that you make can make you feel a lot better than the twenty dollars you ask for.
(
B
)1. The passage mainly(主要的)talks about children who are ______ making money by doing things themselves.
A. under 10
B. between 10 and 13
C. older than 13
D. older than 18
(
B
)2. Reisa makes money by ______.
A. cleaning up other people's yards
B. drawing pictures for others
C. writing articles for different magazines
D. making dog sweaters and selling them
(
A
)3. According to the passage,which of the following is TRUE?
A. You can learn how to succeed by working when you are young.
B. Kids need to depend on their parents in the US.
C. Making money by oneself is parents' duty,not children's.
D. Kids don't need to get along with others when making money.
(
C
)4. From the passage we know that ______.
A. parents don't let their children make money by themselves
B. it's hard for kids under 13 years old to make money in the US
C. kids can learn skills when they try to make money by themselves
D. if kids try to make money,they won't have enough time to study
答案:1. B 2. B 3. A 4. C
解析:
翻译:
### 五、阅读理解
在美国,10到13岁的孩子可以通过做很多事情来赚钱。
11岁的瓦莱丽告诉我们,她通过清理别人的院子来赚钱。13岁的莉娜通过制作狗狗毛衣并出售来赚钱。蕾莎说她开始上美术课并向人们展示自己的作品,人们会请她画画并付给她报酬。13岁的贾斯敏为不同的杂志写文章!
赚钱也是一种学习。通过自己努力赚钱,你正在学习在生活中取得成功所需的技能。这些技能可能包括与他人相处以及合理利用时间等方面。有些人认为要钱比赚钱容易得多。但当你自己赚钱时,你就不必依赖别人。你赚到的5美元会比你要到的20美元让你感觉好得多。
1. 这篇文章主要讲述了______的孩子通过自己做事来赚钱。
A. 10岁以下
B. 10到13岁之间
C. 13岁以上
D. 18岁以上
2. 蕾莎通过______赚钱。
A. 清理别人的院子
B. 为别人画画
C. 为不同的杂志写文章
D. 制作狗狗毛衣并出售
3. 根据文章,下列哪项是正确的?
A. 你小时候通过工作可以学习如何成功。
B. 在美国,孩子们需要依赖他们的父母。
C. 自己赚钱是父母的责任,不是孩子的。
D. 孩子们赚钱时不需要和别人相处。
4. 从文章中我们知道______。
A. 父母不让他们的孩子自己赚钱
B. 在美国,13岁以下的孩子赚钱很难
C. 孩子们在尝试自己赚钱时可以学到技能
D. 如果孩子们尝试赚钱,他们就没有足够的时间学习
上一页 下一页